Unde gasim rechizite scolare ieftine?

Esti in cautare de rechizite scolare ieftine, de calitate? Iata cateva sugestii utile pentru inceputul de an scolar.

Daca va itnrebati unde gasim rechizite scolare ieftine, noi ne-am propus astazi sa va aducem in atentie cateva magazine cunoscute pe care sa le vizitati, virtual.

Chiar daca este mai placut sa cumperi rechizite scolare din magazinele fizice, este de cele mai multe ori mai ieftin sa le achizitionezi online.

Magazinele online au rechizite scolare ieftine, pentru ca si costurile acestora sunt mai reduse decat al magazinelor fizice. De aceea, noi plecam din stat cu ideea ca in magazinele online gasiti rechizite scolare ieftine din acest an.

Ne-am propus astazi sa va oferim cateva directii utile, sa va descriem cateva magazine online unde veti gasi produse de calitate din categoria rechizitelor scolare, ieftine si usor de comandat.

Nu intelegeti gresit, gasiti rechizite ieftine si in magazinele fizice (Auchan, Jumbo, Noriel, etc). Dar, noi credeam ca este mai simplu, si uneori mai ieftin sa le achizitionati online, mai ales ca multe din magazinele fizice au si platforme onlinre prezentantive, cu livrari la domiciliu.

Magazine online unde veti gasi rechizite ieftine

Tu ti-ai pregatit lista de rechizite pentru scoala?

Iata asadar, cateva dintre magazinele online din Romania de unde puteti schizitiona rechizite scolare ieftine in acest an:

  • Cartuseria – este un magazin testat de noi. Preturile sunt bune, livrarea este ok. Daca mai luati in calcul si perioadele de promotii (ce nu lipsesc din acest magazin) puteti sa comandati fara probleme rechizitele scolare dorite. Am comandat de mai multe ori de la ei, de regula rechizite scolare pentru copiii mei. Ce rechizite am cumparat? Iata cateva: doua ghiozdane Herlitz, penare Herlitz, caiete diverse, stilouri de calitate (Lamy), creioane colorate de calitate (Faber Castel de regula, dar am mai cumparat si Staedtler ori Pelikan, am cumparat creioane cu radiera – multe de regula pentru ca am copii activi, ascutitori, gume, coperte caiete si carti, etichete, orare, etc.
  • Horus – am cumparat eu insumi de la ei. Preturile sunt bunicele, insa livrarea este superioara – timpul de livrare fiind foarte scurt. La Horus gasiti foarte multe tipuri de rechizite, de la cele mai ieftine, pana la rechizite de lux. Au in stoc produse numeroase. Am cumparat de la ei in general hartie, cartuse, dar si caiete diverse. Stau foarte bine si la capitolul ghiozdane, penare, materiale pentru pictura si desen, accesorii rechizite, etc.
  • Dacris – este un magazin unde veti multe tipuri de rechizite, pentru toate buzunarele. La ei gasiti rechizite specializate, cum este de regula brandul Frixion, obiecte de scris de calitate. Mai gasit insa si ghiozdane, penare, genti, produse pentru coloraj si activitati creative, produse necesare la clasa, produse din categoria IT&C, hartie, caiete, accesorii birou, etc. Acest magazine are rechizite scolare ieftine si va promitem ca vizitandu-l ne veti da dreptate ca sunt ieftine.
  • Rik – este un alt magazin unde veti gasi printre altele si rechizite scolare. Au in portofoliul online multe produse de calitate, la preturi avantajoase. In categoria rechizite scolare, veti gasi: coloraj, articole cu licenta (peste 500), blocuri desen, cerneala, coperti caiete, ghiozdane, penare, instrumente de scris, accesorii pictura, plastilina, truse geometrice, caiete scolare, etc.
horus-center.ro
noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies