Ti-ai pregatit lista de rechizite pentru scoala?

Profita de reducerile la rechizite oferite in aceasta perioada de magazinele de specialitate

Este momentul sa-ti alcatuiesti lista de rechizite si sa le comanzi profitand de ofertele promotionale ale magazinelor online de gen.

Dupa cum spune o vorba populara, omul gospodar isi face iarna car si vara sanie. Asa si noi va invitam sa alegeti din timp rechizitele scolare pentru copii.

Liste cu rechizite scolare gasiti peste tot, de regula aceste liste sunt furnizate de profesorii si respectiv invatatorii de la clase. Daca se lasa aceste liste in seama copiilor si parintilor, atunci este bine sa va faceti socotelile si sa cumparati strictul necesar.

De unde? Cum de unde, pai iata ce va propun eu astazi. Va propun sa facem o incursiune prin magazinele online de rechizite scolare pentru noul an, si sa va lasam pe voi dupa aceea sa faceti alegerile, in functie de buget si preferinte.

Vom pleca in aceasta incursiune in primul rand pin locuri batatorile, ca asa este frumos si echitabil.

Incepem incursiunea noastra in incercarea de a achizitiona rechizite scolare cu magazinul online RIK. Cei de la RIK sunt cunoscuti pentru preturile mici si produsele de calitate. La ei gasiti ghiozdane cu licenta (Minnie Mouse, Hello Kitty, Spiderman, FC Barcelona, Frozen, Mickey Mouse, Star Wars, etc). Tot la ei mai gasiti si alte categorii de rechizite, la preturi foarte avantajoase: articole scolare cu licenta, blocuri de desen, cerneala si patroane de cerneala, compasuri scolare, coperti caiete, etichete, instrumente de scris, penare (peste 200 de modele), pensule, plastilina, sugativa, truse geometrice, cutii sandwich, sticle apa, cani si boluri, mape scolare, etc.

Magazine online de rechizite scolare

Vezi intreaga oferta de Rechizite de la RIK

Am comandat de multe ori de la ei eu insami, de aceea am si curajul sa-i recomand. Au produse de calitate si preturi mici-mici. La ei gasiti o gama larga de produse, cu variatiuni de preturi pentru toate buzunare. Ce am cumparat de la Clickbirotica? Cred ca de vreo trei ani am tot cumparat cu ocazia inceptului de an, intai la gradinita si apoi la scoala: am cumparat ghiozdane, penare, caiete, craioane, creioane colorate, acuarele, blocuri de desen, mine, gume, ascutitori, coperti de carti si de caiete, etc.

Vezi ofertele de la Clickbirotica

Urmatorul magazin online de rechizite, dupa cum ii spune si numele Rechizitele Mele, este tot un magazin testat. Am comandat diverse rechizite de-a lungul vremii de la ei. Sunt foarte bine dotati cu rechizite cool, branduri celebre. La ei gasiti, de exemplu, ghiozdane Madpax (ghiozdanele acelea cu modele in relief) foarte la moda si preferate de multi copii.

Vezi ofertele de rechizite de la Rechizitelemele

Un alt magazin la care am apelat destul de des este DPAP – Depozitul de papetarie. De la ei am cumparat deseori produse pentru birou: topuri de coli pentru imprimanta, cartuse pentru imprimanta, organizatoare, dosare, instrumente de scris, etc. Cei de la DPAP nu stau rau nici la capitolul rechizite. In categoria Papetarie si birotica au peste 6800 de produse, la cartuse si tonere gasiti peste 3800 de produse, etc. Rechizitele de la DPAP: acuarele si pensule, ascutitori si radiere, caiete, carioci, carti de colorat, cerneala, corectoare, creioane colorate, creioane mecanice, creioane cu mina grafit, desen, creta, etichete scolare, foarfece, genti, rucsacuri, ghiozdane, hartie creponata, hartie glasata, rigle, rollere, stilouri, plastilina, pixuri, mine creion, lipici, penare, produse cu licente, etc. Cei de la DPAP sunt extrem de operativi. Produsele comandate va vor fi livrate intr-un timp foarte scurt, chiar suprinzator de scurt.

Vezi intreaga categoria de Rechizite de la DPAP

Iata cam am facut o incursiune printre cele mai vizibile magazine online unde se comercializeaza rechizite scolare. Vi le recomand in mare masura pentru ca le cunosc in urma unor comanezi efectuate in nume personal.

bekid.ro

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies