Ti-ai cumparat rechizite pentru scoala?

De acum este extrem de simplu sa-ti cumperi rechizitele scolare necesare. Poti achizitiona online, pe alese.

Rechizite scolare puteti cumpara si online, alegand dintr-o multitdine de oferte puse la bataie de marile magazine specializate in office supplies.

Prin scoli si gradinita deja s-a creat un trend, si anume, acela de a achiziona rechizite pentru toata clasa. Astfel, magazinele online vin cu pachete complete pentru 20 – 25 – 30 de copii, cu tot ce este necesar. Am vazut in ultima vreme si pachete de rechizite pentru un singur copil, pe clase de studiu, cu reduceri substantiale.

Carti si manuale scolare, precum si caiete ori instrumente de scris, sunt de asemenea destul de cautate de parinti, elveti si profesori/invatatori.

Magazine cu ghiozdane de calitate gasiti atat in varianta fizica (Jumbo, Noriel, BestKids, Cora, Carrfour, etc), cat si in varianta online.

Rechizite scolare ieftine mai gasiti la Pepco, unde in permanenta sunt promotii/oferte.

Parintii isi alcatuiesc constiinciosi listele cu rechizite pentru clasele unde activieaza copiii. Dupa efectuarea listelor (de regula sugerate de dna invatatoare), merg in cautarea lor.

La Auchan mai gasiti rechizite ieftine pentru toate buzunarele. Tot la Auchan gasiti de exemplu ghiozdane Herlitz de calitate, manuale carti, caiete, coperti, etc.

Pentru ca am deja experienta ca mamica cu un copil de clasa pregatitoare, va pot spune ca noi am strans banii la clasa si s-a cumparat la comun pentru toti copiii. Este mai eficient, plus ca, copiii au aceleasi rechizite, fara suparare. Cu mici exceptii: ghiozdanul, penarul echipat (creioane colorate – se asigura in fiecare zi, ascutite si la locul lor, doua creioane cu guma, ascutitoare), trei caiete (un caiet foaie velina, un caiet maculator la alegere, un vocabular). Necazul nostru a fost cu creioanele colorate, care s-au pierdut tot timpul, au fost muscate, lovite, aruncate, etc. Asadar, va sfatuiesc sa va achizitionati din vreme mai multe cutii de creioane colorate daca micutul vostru incepe scoala. Noi am ales mai multe variante insa cele mai bune ca raport calitate/pret mi s-au parut cele de la Fabber Castle.

Creioane color Faber-Castell 12 culori + ascutitoare
Creioane cu radieta (cu guma in capat)

Ghiozdane ergonomice

Ghiozdanul – un obiect necesar care trebuie sa indeplineasca cateva cerinte minime: sa nu fie greu, sa fie intarit, sa aiba spatiu suficient pentru sticla de apa, pentru cutia de mancare, penar si cele cateva caiete (pentru clasa pregatitoare). Pentru copiii mai mari, ghiozdanele trebuie sa fie ergonomice, sa fie usoare, sa placa copiilor, sa fie intarite pentru ca lucrurile din el sa se pastreze in buna stare.

ghiozdane ergonomice herlitz

Penarul trebuie sa fie extrem de functional. Este obiectul cel mai des utilizat de copil. Si crediti-ma in anii mici, penarul este utilizat. Copilul este curior si ii place sa-l deschida si fara un scop anume. Cumparati-i penare de calitate, cu maxim doua compartimente, care sa fie incapator pentru cerintele impuse la clasa, dar si placut la vedere. Alegeti impreuna cu copilul penarul dorit. Este mult mai fezabila aceasta varianta pentru mai tarziu. Copiilor le face placere sa se mandreasca cu rechizitele sale la scoala, asa ca, nu-i stricati bucuria de a-si alege singur. Bine, acum trebuie sa stiti un lucru, pentru copiii din primul an de scoala este o adevarata corvoada sa-si bae de fiecare data creioanele in penar. Daca aveti un copil mai putin rabdator, puteti sa mergeti totusi pe varianta unui penar transparent ca un fel de port-fard, unde poate sa-ti tranteasca toate creioane si unde poate vedea ce trebuie sa scoala.

Penare Herlitz de calitate

Pentru caiete este important sa alegeti caiete cu coperti tari, chiar daca o sa folositi invelitorile din plastic. Acum sunt pe piata tot felul de caiete, de calitate sau mai putin. Alegeti caiete cu foaie medie ca grosime, pentru ca, la inceput de drum copiii sunt nerabdatori, neatenti si o sa strice foarte repede cu caiete cu foi subtiri, care se indoaie in doi timpi si trei miscari.

Caiete

Daca mergeti a Jumbo veti gasi o multitudine de variante de caiete (cu personaje preferate de copii: Sofia, Cars, Mickey Mouse, Minnioni, Spiderman, Barcelona, Minnie, Dora, etc). Astfel de caiete veti gasi si online, fara mare greutate. Acestea cu personale din desene sunt considerate de catre copii a fi cele mai cool rechizite scolare.

noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies