Table magnetice utile pentru scolari si prescolari

Mobilier conform pentru activitati scolare – table magnetice perfecte pentru copiii ce merg la scoala ori la gradinita

Table magnetice pentru scolari si prescolari in varii modele, culori si preturi, din materiale plastice ori lemn natur – selectie online.

Ne-am gandit astazi sa va aducem in atentie obiecte utile pentru activitati scolare si prescolare, adica pentru copiii din clasele primare si pentru cei ce frecventeaza gradinitele.

Unul dintre cele mai utile obiecte pentru activitatile extrascolare este tabla magnetica.

Va spun din experienta ca o tabla magnetica acasa reprezinta pentru un copilul primul pas spre scriere.

Este bine sa aveti in casa o tabla magnetica inca din primii ani de gradinita, cand copilul se familiarizeaza cu primele formele de sciere, cu desene usoare, etc.

Pentru clasa pregatitoare si clasa intai, o tabla magnetica acasa este extrem de utila pentru exersarea literelor de tipar si respectiv de mana.

MOBILIER PENTRU ACTIVITATI SCOLARE

Pe o astfel de tabla scrierea este mult mai usor de vizualizat de catre copil si acesta intelege mai usor felul cum se formeaza literele.

Pentru ca astfel de table au de regula doua fete, una pe care se poate scrie cu creta si una unde pot scrie cu markere speciale, practic copiii pot exersa atat scrisul (semne grafice, litere de tipar, litere de mana) cat si desenul (pe tabla cu creta).

Multe dintre aceste table magnetice au incluse si litere si cifre magnetice, astfel ca, cei mici se pot familiariza inca de la gradinita cu literele ori cifrele. In fine, este o oportunitate pentru copii sa se apropie de invatare si sa o considere ca pe un proces vesel, placut, fara sa resimta frustrari si presiuni la invatarea ulterioara.

TABLE MAGNETICE MULTIFUNCTIONALE PENTRU PRESCOLARI

Personal am avut in casa de-a lungul vremii doua table. Una din plastic, cand unul dintre copii a fost mai mic. Iar de curand am achiztionat una din lemn, cu doua fete, una cu scriere cu crete, cealalta cu markere. Ultima este perfecta pentru orice varsta, incepand de la gradinita pana in clasele primare.

TABLE MAGNETICE PENTRU SCOLARI

Pentru copilul meu care este clasa I-a, aceasta tabla este perfecta pentru exersarea scrisului de mana. Vede mult mai bine literele pe tabla si este foarte incantat sa le scrie acasa la tabla, asa cum o face si la scoala, nu doar pe caiet.

Tablele magnetice au de regula atasat si un sertar unde se pot tine instrumentele de scris (creta, markere) dar si literele si cifrele magnetice aferente, acolo unde e cazul.

Utilitate table magnetice multifunctionale:

  • invata sa scrie si sa deseneze
  • invata litere si cifre
  • realizeaza cuvinte cu literele magnetice
  • are cutii de depozitare foarte utile
  • asamblarea se face usor, toate accesoriile fiind furnizate la pachet
  • tablele se sterg foart eusor cu o carpa umeda
  • sunt stabile, avand o greutate rezonabila.
table magnetice pentru copii

Doriti si alte accesorii pentru inceperea anului scolare?

noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies