Robotii transformers – jucarii pe placul baietilor

Cele mai dorite jucarii in ultima vreme, in randul baietilor, sunt robotii transformers

Robotii transformers sunt printre jucariile aflate in topul preferintelor baietilor. Incepand cu ideea de robot, idee adorata de baieti, si terminand cu modificarea propriu-zisa a unei jucarii si obtinerea unei altei jucarii, toate acestea sunt menita sa atraga in mod deosebit pe micii nostri eroi.

Pe langa faptul ca stiu foarte bine ce vorbesc, eu insumi avand un impielitat acasa caruia ii plac la nebunie robotii transformers, am observat si in deplasarile noastre pe la diverse cluburi, cursuri, locuri de joaca, afinitatea baietilor pentru aceste jucarii.

transformers bestkids

Distractia este in toi acolo unde apar robotii transformers, cei ce sunt capabili sa lupte cu fortele raului, sa te apere de necunoscut si umbre, de fantome si de alte roboti rai.

Robotii transformers se gasesc in foarte multe variante, cea mai importanta latura a acestor jucarii fiind faptul ca ele sunt un lego la baza, deci micutii nostri sunt stimulati sa gandeasca in mod foarte placut.

Cei care au vazut filmul Transformers stie ca robotii respectivi sunt foarte activi si dornici de aventuri in orice clipa, la fel ca si micutii nostri. Jocul creat cu ajutorul robotilor are suspans si devine din ce in ce mai distractiv, mai ales cand baietii aduc la un loc mai multi astfel de trasnformersi.

transformers noriel
noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies