Reduceri la jucariile de exterior

O oferta foarte tentanta gasiti in aceasta perioada la Noriel – pana la 30% reducere la jucariile de exterior.

Trotinete, biciclete, role, tricielte, masinute, tobogane, elemente de protectie, si multe alte jucarii de exterior le gasiti la Noriel in aceasta perioada cu reduceri de pana la 30%.

Reducerile la unele produse sunt cu adevarat importante, de aceea va invitam sa vizitati aceasta categorii de jucarii de la Noriel – anume jucariile de exterior.

Reduceri biciclete

Am vazut reduceri la biciclete fara pedale de 25%, iar la biciclete cu pedale, am vazut reduceri tot de pana la 25% reducere. Preturile acestor biciclete fiind destul de marisor pentru un salariu mediu in Romania, zicem noi ca o reducere de 25% reprezinta un pret avantajos pentru parinti. Asadar, nu mai intarziati si verificati aceasta promotie de la Noriel.

bicicleta noriel
bicicleta noriel ben10
bicicleta noriel frozen

Biciclete fara pedale

Va mai spunem ca exista in categoria de jucarii pentru exterior o gama larga de produse, pentru fetite si baieti, pe categorii delimitate de varsta.

Pentru bucuria copiilor, tronitelele ori rolele pot fi cadouri minunate. Preturile acestora sunt si ele reduse. Spre exemplu, la trotinete am observat reduceri si de 29%, iar la unele role chiar de 31%.

Reduceri trotinete

In categoria de protectii si accesorii, reducerile sunt si aici importante. Casca de protectie, set de genunchiere, cotiere, accesorii de biciclete, toate acestea au reduceri substantiale si merita sa le urmariti.

Pentru cei mai mici prichindei, masinutele fara pedala sunt o adevarata incantare. Si in aceasta categorie Noriel are reduceri impotante. Noi am vazut si reduceri de 36%, spre exemplu la o masinuta fara pedale 4 in 1 DOLO Smile Car – Rosu, care se poate achizitiona la pretul de 159,90 lei, cu reducere de la pretul initial de 249,90 lei.

Masinute fara pedale

Pentru copii mai mari, masinutele cu pedale sunt si ele reduse ca pret si vor fi o adevarata incantare pentru copii. Masinutele tip kart sunt foarte apreciate de copii, iar acest lucru vi-l spun din proprie experienta. Baietelul meu nu se deslipeste de astfel de masinute, cand are ocazia.

Masinutele electrice sunt o adevarata incantare pentru copii, evident preturile sunt maricele pentru aceste jucarii, dar, ce nu fac parintii pentru bucuria copiilor.

Ce-am mai vazut in categoria de jucarii pentru exterior de la Noriel? Am mai vazut: leagane, balansoare, tobogane, masute de exterior, casute copii, basculante, tub de baloane, baghete, discuri zburatoare, etc.

Jucarii de exterior

noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies