Rechizite scolare cool de la Noriel

Fii elev vesel, alegand rechizite scolare de calitate de la Noriel. Rechizite scolare Noriel pentru copii silitori.

Pentru noul an scolare cei de la Noriel ii indeamna pe cei mici sa invete jucandu-se si sa se joace invatand. In indelinirea acestor scopuri nobile, Noriel ne ofera rechizite scolare cool – o oferta pentru Back to School de care copiii se vor bucura cu siguranta.

Ghiozdane frumoase de calitate, penare echipate, alte rechizite folositoare pentru scoala, ii asteapta pe copii la Noriel. De asemenea, dragi parinti, nu uitati si de jocurile educative si de jucariile fel de fel de la Noriel.

In campania Back to School de la Noriel putem achizitiona ghiozdane echipate ori neechipate, in brandurile: Ben10, Cars, Michey, Minnie, My Little Pone, Paw Patrol, Soy Luna, Spidermen, TotalOffice, Minoti, PJ Masks, Frozen, Miraculous si nu in ultimul rand indragita Vampirina (cel mai indragit personal al momentului).

Vezi toate ghiozdanele si trollerele scolare de la Noriel

In categoria penare pentru scoala si gradinita, Noriel ne ofera foarte multe produse. Penarele Noriel sunt din brand-urile: Barbie, Ben10, Cerda, Ghiozzhi Preziosi, Hesbro, My Little Poney, Sambro, Soy Luna, Spiderman, Starpak, PJ Masks, Frozen.

Vezi categoria de penare de la Noriel

Pe langa ghiozdanele pentru scoala si gradinita si penarele cool din campania Back to School de la Noriel, mai avem si o serie de alte rechizite necesare pentru scoala. Iata si cateva astfel de rechizite super cool de la Noriel: carioci, pixuri, markere, instrumente scris diverse, radiere, creioane, cutii sandwich, termos, etc.

Vezi categoria rechizite scolare Noriel

Pentru copiii cuminti si ascultator, Noriel a pregatit si o multime de jocuri si jucarii deosebite, asa cum ne-a obisnuit de-a lungul timpului celebrul magazin.

La Noriel chiar poti gasi rechizite scolare ieftine pe care si le poate permite orice parinte. Exista insa diverse tipuri de rechizite, fiecare alege ce doreste.

noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies