Promotii de Paste de la Piticlic

Jocuri educative pentru calculator, cu reducere de 50%, de la Piticlic

Reducere de 50% la o serie de jocuri educative pentru calculator, de la Piticlic, cu ocazia apropierii sarbatorilor de Pasti.

Dragi parinti, ar fi bine sa profitati de aceasta promotie de la Piticlic, avand in vedere frumoasele jocuri ce vor aduce bucurie copiilor vostri, stimulandu-i si ajutandu-i sa invete usor.

Marturisesc ca prichindelul meu adora Piticlic, si desi are doar patru ani, stie pe de rost cateva din aceste CD-uri minunate. Pentru ca are voie doar o singura ora pe saptamana la calculator, profita din plin atunci de joaca cu Piticlic, iar surpriza mare este ca ne povesteste aventurile lui, in cuvinte noi retinute de la Piticlic. Ii plac jocurile educative si imaginile frumoase, atragatoare pentru cei mici. Este innebunit dupa povestile minunate si provocarile aflate la tot pasul.

Asadar, nu ocoliti CD-ul cu Piticlic, este unul din cele mai educative activitati pe care le-ar putea desfasura copilul dumneavoastra in fata calculatorului.

Sincer va spun, ca noi lucrand tot timpul cu calculatorul, nu ne mai vine sa-l orientam pe cel mic tot catre calculator. Insa, Piticlic este minunat, si am descoperit in timp ca-l ajuta pe copil si mai ales, ii creaza o foarte mare bucurie.

In super promotia de Pasti de la Piticlic, veti gasi urmatoarele CD-uri cu Piticlic:

  • Cele sapte medalii ale succesului – versiunea integrala, cuprinde povestiri animate cu efecte sonore atractive pentru copi. De pe acest CD, copii vor invata sa: vorbeasca in public, sa coopereze, sa fie rabdatori, sa fie creativi si curiosi, sa fie perseverenti, sa aiba empatie. Pretul CD-ului este de 14 lei.
  • Copil bogat – este un CD Piticlic ce-i invata pe copii educatie financiara prin povesti si basme cu si despre bani. La pretul de 19,50 lei, cd-ul cu Pticiclic il va ajuta pe copil sa creasca frumos si armonios.
  • Piticlic la Marea Neagra. acesta este un CD ce-l va invata pe copil sa construiasca castele de nisip, sa se bucure de briza marii si sa se lase coplesit de ape. Asteptand cu drag vacanta de vara, copilul poate invata o sumedenie de lucruri noi cu Pticiclic. Acest CD are un pret de 17,25 lei, pret in care copilul vostru primeste o binemeritata vacanta la Marea Neagra.
  • Piticlic pirat la vanatoare – este un CD Piticlic cu pirati, ce-i vor incanta de-a dreptul pe cei mici. Micii exploratori vor fi nerabdatori sa descopere comorile marii. Pretul Piticlic pirat la vantatoare este de doar 14,25 lei.
  • Portofoliul elevelui (Matematica si Perspicacitate). Vrajitorul Blu si Dino, cel mai simpatic dinozaur cu care copii deja sunt invatati din colectiile anterioare ale lui Piticlic, le propune celor mici o multime de jocuri si suprize minunate. Foarte potrivt pentru petrecerea timpului liber, pentru consolidarea cunostintelor. Iata si cateva din jocurile ce-i asteapta: memozaur, careozaur, invataturi stravechi, esti istet?, stinozaur, dazaurus si nazausur.
  • Piticlic in lumea gazelor – o minunata lume a gazelor pe care cei mici vor fi incantati s- deescopere. La pretul de 14,25 lei, veti descoperi o lume plina de zarva, agitatie, nebunie. Figuri geometrice, numere si numeratie, cuvinte si expresii noi, silabe si litere, culori vii – toate acestea ii asteapta pe cei mici la pretul de 144,25 lei.
  • Piticlic pe drumul cartii va ofera o incursiune plina de fantzie intr-o lume a cartii, lume ce-i va ajuta pe cei mici sa descopere tainele lumii.
  • Piticlic in satul bunicii – copii vor descoperi obecte de odinioara, vor vedea costume populare si vor fi angrenati intr-o serie de jocuri minunate, specifice zonelor etnografice ale tarii. Copii vor invata cu acest CD Piticlic despre: obiectele din casa bunicii, urcioare, la tesut, farfurii, strachini si linguri, casa taraneasca, muzeul satului, costum popuar, figuri geometrice, litera potrivita, instrumente muzicale, alcatuieste un taraf, bucatarie traditionala.
  • Piticlic – Ciubotelele ogarului – o incursiune in fascinanta lume a povestilor cu ajutorului iepurasului si al ogarului, echipa ce va oferii copiilor un plus de voie buna.
  • Piticlic isi alege o meserie – aceste este un CD cu jocuri matematice, de limbaj, indemanare, perspicacitate, jocuri de atentie si observatie. avand un pret de 17,25 lei, Piticlic isi alege o meserie este un CD ce-i invata pe copii prescolari tainele meseriilor.
noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies