Manuale scolare si auxiliare – oferta 2023

Manuale scolare si auxiliare pentru invatamantul primar, gimnazial si liceal. Alege cele mai noi manuale scolare avizate MEN in acest an.

Oferte de manuale scolare si auxiliare pentru clasele din invatamantul primar, gimnazial si liceal gasiti in multe magazine online romaneste.

Problema este ca, de regula, unii profesori solicita anumite manuale, care de regula se gasesc imprestiate priin depozitele online de carti. Pe langa asta, multi oameni nici nu sunt familiarizati cu cautarile online, asadar le vine greu sa ajunga la produsul dorit.

Noi ne-am gandit astazi sa va usuram munca, si printr-o cautare minutioase, sa va dam sursele exacte ale magazinelor online care au in oferta manuale scolare si auxiliare pentru clasele din invatamantul primar, gimnazial, liceal si chiar manuale pentru gradinita.

Exista in Romania mai mult de 100 de edituri ce ofera manuale scolare, multe noutati, manuale moderne de calitate, cu problematica si continut teoretic, dar s culegeri si carti cu aplicatii practice.

cartuseria.ro

Carte scolara la Libris

Libris- unul dintre cele mai mari depozite de carte online ofera peste 2700 de titluri in caegoria de carte scolara. La Libris veti gasi manuale pentru clasele I-XII, culegeri auxiliare, dictionare, carti pentru clasa pregatitoare, carti creatice si carti de specialitate pentru scolile profesionale.

Manuale si auxiliare CLB (librariile Bucuresti)

La CLB gasiti produse de calitate la preturi bune. Cei care nu scunosc aceste librarii, e bine sa stie ca acolo puteti gasi caiete de buna calitate (casa tipografica, de exemplu, cu o foaie groasa, care nu se comporta ca o sugativa), ghiozdane de buna calitate, si in general rechizite bune.

Plus de asta, la CLB ii puteti familiariza pe cei mici cu primii pasi spre scoala. Puteti sa mergeti sa alegeti impreuna ghiozdanul, penarul si tot ce este necesar pentru orice clasa, dar si pentru cei mai mici care merg la gradinita.

Manuale si auxiliare scolare Carturesti

Cei de la Carturesti ne ofera la randul lor o colectie bogata de manuale si auxiliare scolare, de la editurile Aramis, Corint, Booklet, paraele 45, Litera, ALL, Humanitas Educational.

Manuale scolare Libraria Delfin

Libraria Delfin este un alt magazin online ce ofera manuale scolare, auxiliare si carti pentru prescolari. In Libraria Delfin veti descoperi manuale pentru toate clasele primare, gimnaziale si de liceu: Clasa 0, Clasa I, Clasa a II-a, Clasa a III-a, Clasa a IV-a, Clasa a V-a, Clasa a VI-a, Clasa a VII-a, Clasa a VIII-a, Clasa a IX-a, Clasa a X-a, Clasa a XI-a, Clasa a XII-a, Auxiliare, Prescolari. De asemenea, putem sa va confirmam ca am comandat de multe ori din acest magazin online (extrem de bogat in carte scolara) si lucrurile au mers foarte bine de fiecare data.

V-am propus astazi o incursiune printre manualele scolare necesare noului an scolar.

Toate unitatile de invatamant din Romania utilizeaza manuale scolare si auxiliare aprobate de Ministerul Educatiei.

Despre manualele scolare avizate MEN in 2023

Dupa cum bine stiti, de curand toate auxiliarele utilizate pana in acest an le-a fost retrasa aprobarea, asa ca in curand vor fi folosite alte auxiliare, printre care cu siguranta se vor regasi multe dintre cele vechi. Manualele scolare si auxiliarele sunt o problema a oricarui inceput de an scolare.

Daca manualele sunt standard, in cazul auxiliarelor este o problema pe care in general parintii trebuie sa o rezolve. In general, achizitiile de manuale scolare si auxiliare se poate face si online, din marile magazine specializate. Noi am facut o incursiune printre aceste magazine si va punem la dispozitie o lista cu cele mai importante surse de achizitie de manuale scolare, auxiliare scolare si rechizite scolare pentru noul an.

Va mai informam ca pe platforma ministerului veti gasi listele cu manualele scolare pentru toate clasele si pentru toate disciplinele.

Lista cu manualele scolare asa cum este ea prezentanta de Centrul National de Evaluare si Examinare.

Cu siguranta si anul acesta va fi o cautare intensa dupa manuale si auxiliare scolare, pentru ca, dupa cum bine stiti, auxiliarele vor fi alese de profesori, iar fiecare are preferintele sale. Parintii cauta dupa aceea respectivele carti si le platesc.

Tu stii lista de rechizite pentru clasa copilului tau din urmatorul an scolar?

Exista in depozitele de carti pe care vi le-am prezentat mai sus manuale scolare si auxiliare pentru toate clasele primare, gimnaziale si liceale: clasa pregatitoare, clasa a I-a, clasa a 2-a, clasa a 3-a, clasa a 4-a, clasa a 5-a, clasa a 6-a, clasa a 7-a, clasa a 8-a, clasa a 9-a, clasa a 10-a, clasa a 11-a, clasa a 12-a, scolile profesionale.

Pe langa aceste carti de specialitate pentru invatamant, veti mai descoperi si altele la fel de utile pentru scoala: dictionare, dictionare explicative, caiete de lucru, carti de specialiate, etc.

rik.ro

Related Posts

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies