Magazinul parintilor pentru nevoile copiilor

Despre copii, despre parinti, despre dragoste si rabdare

Stim cat de mult va preocupa nevoile copiilor, de aceea, ne-am gandit sa va venim in ajutor, pentru ca si noi, la randul nostru, stim ce inseamna sa fii parinte ocupat.

Indiferent de cat de mult alergi, cat de mult muncesti, cand ai copii acasa, lucrurile par mult mai simple si totodata mult mai complicate. Zambetul pe care un copil ti-l poate oferi dupa o zi grea de munca, nu se compara cu nimic. Parintii alearga dupa acel zambet tot timpul, iar pentru ca uneori uita sa-si priveasca copiii atunci cand zambesc, pierd clipe pretioase, de nerecuperat. Noi ne-am gandit sa va facem viata mai usoara, lasandu-va timpul necesar pentru a savura cat mai multe zambete de copii.

Nevoile copiilor sunt multiple, unele pe care nici nu le banuiesti inainte de a avea copii. Trebuie sa fi super parinte pentru a veni in intampinarea tutoror nevoilor, si nu ma refer doar la nevoile materiale, as zice chiar dimpotriva, acestea ar fi ultimele pe lista noastra. Copiii au in primul rand nevoie de dragoste si multe rabdare, dragoste neconditionata si rabdare cat pentru zece vieti.

Cand simti ca situatia este grea, tu ca parinte, te gandesti cum sa rezolvi problemele, uneori gasind rezolvari de moment, la treburi care ar trebui studiate mai indeaproape. Uneori suntem nevoiti sa rezolvam rapid, pentru ca, un copil nu poate sa astepte pentru ca tu ca parinte sa citesti 10 enciclopedii si cateva ghiduri. Trebuie sa iei masuri rapide, potrivite situatiei.

Asadar, chiar daca v-am incurcat de la primele cuvinte, trebuie sa recunoasteti ca treaba asta de parinte nu este deloc usoara, iar ca sa incepi o abordare coerenta, ar trebui sa te gasesti in postura dulce-amara de parinte.

Haideti sa ne venim in intampinare si sa ne oferim dragoste si rabdare si poate asa, copiii nostru vor avea un alt viitor.

noriel.ro%20

Related Posts

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies