Lumea jucariilor de iarna – lumea lui Mos Craciun

Va oferim astazi o selectie minunata de jucarii pentru Mos Craciun – concepte mai vechi sau mai noi – perfecte pentru cadourile de sarbatori.

Jucariile de iarna sunt preferatele copiilor. Toate simbolurile iernii, toata simbolistica legata de Mos Craciun, sunt foarte placute de copii.

Nimic nu este mai asteptat de copii decat cadourile pe care le primesc de la Mos Craciun. Sunt atat de multe sperante puse in Mos Craciun, incat e dificil sa nu faci tot posibilul sa-l ajuti pe Mosu sa le indeplineasca celor mici asteptarile, uneori atat de mari.

Ei bine, astazi nu va propunem jucarii complicate, sofisticate. Va propunem niste jucarii speciale pentru Mos Craciun, pentru iarna in general.

Mos Craciun de basm

Promotiile magazinelor online, vor fi cu siguranta pe placul Mosului, dar mai ales pe placul parintilor.

Jucariile de Mos Craciun cuprind: reni de toate felurile marimile si culorile, pinguini, bufnite, catelusi, ursuleti, magarusi, miei, porcusori, castori, canguri, girafe, hipopotami, etc.

Mos Craciun are grija ca fiecare copul sa primeasca daruri, insa jucariile isi aleg la randul lor copii carora sa le apartina.

Globuri cu zapada de Craciun

Preferatele mele dintotdeauna au fost globurile cu zapada de Craciun.

blog de zapada Mos Craciun

Jucariile, dragi copii, au personalitatea lor. Nu se duc la orice copil. Cel putin asa era acum cateva sute de ani in urma, cand Mos Craciun era mai tinerel, mai sprintenel si se plimba in voie prin lume.

Demult, tare demult, dupa cum va spuneam, jucariile isi alegeau ele copii la care sa mearga de Craciun. Cand venea vremea umplerii sacului lui Mos Craciun, fiecare jucarie isi alegea micul destinatar, iar Mosu nu putea decat sa dea din cap aprobator si sa le transporte cu sania lui cea mare si stralucitoare in noaptea de Craciun.

Ei bine, in acele vremuri, jucariile erau mult mai putin complicate, in mare parte fiind facute din lemn ori piatra. Problema cea mai mare aparea de Craciun, cand jucariile din lemn inceapeau disputele cu jucariile din piatra, pentru ca in multe situatii, isi alegeau acelasi destinatar, iar Mos Craciun era cel care trebuia sa stinga disputele si sa aleaga un castigator. De foarte multe ori s-au dus adevarate razboaie intre jucariile din piatra si cele din lemn, de aceea mosu era de-a dreptul mahnit in ultimii ani, cand se apropia ziua sa plece in lume, sa imparta cadouri copiilor cuminti.

Jucarii din lemn de Mos Craciun

Si in acest an, cand are loc povestea noastra, jucariile erau in mari certuri.

Jucariile din lemn se simteau nedreptatite de alegerile mosului, pentru ca ramasese cu una mai putin decat era numarul jucariilor din piatra ce urmau a fi impartite de Mos Craciun, iar necazul lor parca nu se mai sfarsea. Mos Craciun era cu adevarat suparat pe situatie.

Cand se gandea ce sa faca, cum sa imparta jucariile in mod corect, fara sa creeze iar valuri de suparare, un spiridus a venit cu ideea ca Mos craciun sa imparta jucariile, si sa nu le mai lase pe acestea sa-si aleaga copiii. Ei bine, mosul s-a bucurat foarte tare cand a auzit una ca asta, si a convocat pe data consiliul elfilor si spiridusilor, acestia fiind foarte bucurosi sa scape in sfarsit de certurile jucariilor.

Jucariile – bucuria copiilor

Jucariile au fost si ele bucuroase pana la urma pentru ca, nici lor nu le placea foarte tare sa fie tot timpul imbufnate. Mai mult de atat, a inceput sa le placa foarte tare ideea de surpriza. Practic din acel moment s-a nascut surpriza de Craciun, pentru ca jucariile nu-si mai cunosteau destinatarii.

Cu rezolvarea acestei probleme a aparut insa alta, mai cmplicata; Mos Craciun trebuia el insusi sa distribuie jucariile, deci, cu alte cuvinte, sa verifice daca micutii fusesera cuminti in respectivul an sau nu. Asa ca, a declarat ca din acel an, tribunalul spiridusilor sa isi inceapa activitatea cu o luna mai devreme, pentru ca toate cererile (scrisorile primite de la copii) sa fie analizate si solutionate de graba.

De atunci incoace, Mos Craciun ii verifica pe copii daca au fost cuminti si in urma analizei pe care o face, trimite fiecaruia cadouri in functie de ce merita fiecare. Uneori insa mosu mai face rabat de la aceasta lege, pentru ca si mosu este batran si uituc, iar uneori mai si cade prada sentimentalismului.

noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies