Lamy – stilouri de calitate si pentru cei mai mici scolari

Cu stiloul Lamy e usor sa te adaptezi la scoala, indiferent de varsta si aptitudini. Cerneala de calitate – scris frumos. Ce ti-ai putea dori mai mult?

Lamy – este un brand nemtesc de instrumente de scris, cu un design superior si cu o calitate de necontestat.

Incepe copilul scoala si nu stii ce stilou sa-i cumperi? Ia-i un Lamy! Are o penita super rezistenta, are un design foarte util, nu mai vorbim ca e si desobit de aratos.

Pentru cei mai mici scolari, Lamy ofera gama abc – Stilou Lamy abc. Stiloul Lamy abc este un stilou facut special pentru incepatori, cu un design ergonomic, cu corp de lemn, uspr de prins cu degetele, fara riscul de a aluneca dintr-o manuta prea mica.

Este disponibil si in varianta pentru stangaci. Acest stilou pentru incepatori este perfect pentru micii scolari ce se pregatesc pentru a scrie primele litere cu un stilou. Stiti ca in primii ani de scoala, scrisul cu stiloul nu este o activitate tocmai placuta pentru copii. Ei bine, nu si cand e vorba de Lamy.

Cu acest sitlou Lamy abc pentru incepatori, copilul vostru nu o sa aiba probleme la scriere. Are o penita solida din otel inoxidabil, slefuit cu o duritate de tip A, care impiedica despicarea la apasare. Corpul stilolui este realizat din lemn de artar, imbracat intr-un plastic gumat de diverse culori care impiedica alunarea. Alimentarea se face fie prin patroanele de cerneaza specifice, fie utilizand convertoare.

stilou lamy

Stilou Lamy abc

Urmatorul stilou destinat copiilor intre 7 si 10 ani, adica deja am depasit nivelul incepator, este un stilou Lamy Nexx fabricat din aluminiu mat, natural cu capac din plastic. El are linia gamei ABC pentru incepatori. Are aceeai acuratete si flexibilitate la scris.

Stilou Lamy Nexx

O alta gama de stilouri Lamy pentru copii intre 10 si 15 ani este gama Stilou Lamy Safari. Acest sitlou este ideal pentru scoala datorita repeziciunii cu care poate scrie. Este un instrument de scris ideal. Este confectionat din plastic ABS rezistent si este prevazut cu un grip cu trei caneluri ce permite o prindere usoara si o scriere eficienta.

stilou lamy nexx

Stilou Lamy Safari

Pentru un scris caligrafic, va recomandam gama de stilouri Lamy Joy, un stilou ce emana frumusete si creativitate. Este un stilou perfect pentru scris felicitari, invitatii, carti postale, etc. Are un design ergonomic ce permite o tinere confortabila in mana. Stiloul este confectionat din plastic moale si finisat cu lac negru lucios. Penita este din otel inoxidabil slefuit, cu grosime de scriere de 1,1/1,5/1,9 mm.

Stilou caligrafic Lamy Joy

Va marturisesc ca am cautat indelung un stilou pentru fiul meu. Este naravas, nerabdator, deci strica, pierde, rupe, ofera cadou, etc. Penitele se rup foarte repede, ii trebuia ceva foarte rezistent. Si am gasit! Lamy abc, perfect pentru micul meu scolar!

noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies