Jucarii pentru copii intre 3 si 12 ani

Cauti jucarii pentru copii intre 3 si 12 an, iata cateva sugestii care s-ar putea sa-ti fie pe plac

Jucarii pentru copii intre 3 si 12 ani gasim in toate magazinele online, insa, de putine ori gasim ce ne dorim, in acord cu varsta copilului nostru.

Adeverul este ca in magazinele online categoriile de varsta sunt destul de largi, fiind aproape imposibil sa gasim jucarii pentru varsta cirespunzatoare a copilului. Bine, nici copiii nu au aceeasi varsta, luata in sens peiorativ. Unii sunt mai dezvoltati psihic decat altii. Ce i se potriveste unui copil de 5 ani, nu i se potriveste altuia de aceeasi varsta, pentru ca dezvoltarea psihica, dezvoltarea emotionala, este alta de la un copil la altul.

In fine, este o intreaga discutie pe tema varstei reale a copiilor si, de ce nu s-ar respecta aceasta inadvertenta si in categorisirea jucariilor online?!

Unul dintre magazinele online care au limite decente pe intervale de varste ale copiilor este Noriel. Cei de la Noriel par destul de principiali din acest punct de vedere.

Iata care sunt tipurile de jucarii de la Noriel, pe categorii de varsta:

La Noriel gasim posibilitatea de a alege jucarii pe categorii de varsta, intervalele de varsta fiind destul de limitate.

jucarii aer liber noriel
noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies