Jucarii inteligente pentru copii isteti

Alege pentru copilul tau jucariile inteligente, utile in deazvoltarea armonioasa

Pentru ca iarna aceasta sa te simti bine alaturi de copilul tau, joaca-te inteligent folosind jocurile distractive, dar educative.

Fa din joaca o placere atat pentru tine cat si pentru copilul tau. Distrati-va impreuna, iar copilul tau va fi mult mai receptiv in a invata lucruri noi si folisitoare. Cu ajutorul jucariilor inteligente de la Noriel, joaca devine o placere atat pentru copii cat si pentru parinti si bunici.

Foloseste laptop-ul testoasa pentru a te simti vedeta in lumea ta. Computerul testoasa este cel mai nou joc de la Noriel, un joc inteligent menit sa-i atraga pe cei mici, atat catre muzica, dar si catre invatarea alfabetului si a cifrelor. Fa din invatare un prilej de distractie, iar copilul tau va intra in hora fara sa carteasca.

laptopuri si gadgeturi copii

Cei de la Noriel au venit de-a lungul timpului cu tot felul de oferte atractive de jucarii inteligente, de la tipurile interactive pana la diverse jocuri educative foarte utile.

Printre preferatele noastre se numara jocurile din categoria Piatnik, dar si Magic Jinn.

De asemenea, ne plac si roboteii cu telecomanda, ajunji in niste stadii foarte dezvoltate; unii dintre ei pot face inregistrari si au chiar si modulatoare de voce.

De asemenea, printre preferatele copiilor din ultima vreme se numara si jucariile de tip bakugan.

bakugani
noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies