Jucarii inteligente pentru baieti isteti

Daca aveti un nazdravan istet acasa, cu siguranta sunteti in cautare de jucarii inteligente

Jucarii intligente pentru baietii isteti nu sunt usor de gasit. In primul rand, gusturilor celor mici sunt atat de variante si uneori atat de greu de anticipat incat nu greu fac fata parintii.

De cele mai multe ori, parintii sunt coplesiti de multitudinea de roboti, robeti, interactivi, dansatori, vorbitori, cantatori, etc.

Pentru ca am un nazdravan istet acasa, am indraznit astazi sa ma incumet sa va dau unele indicatii pretioase despre felul cum puteti alege astfel de jucarii inteligente.

In primul rand trebuie sa stiti ca piata jucariilor este in continua schimbare. De la an la an apar alte personaje, alti roboti si robotei, alte jucarii inteligente. De la an la an se schimba personajele desenelor animate favorite, se schimba gusturile celor mici si implicit asteptarile.

Sugestii de jucarii pentru baieti

Roboti la Noriel
Roboti la Bestkids
Roboti transformers la Ookee
Roboti la Nichiduta
Jucarii interactive Noriel
Jucarii interactive Bestkids

La noi s-a evoluat de la simpli roboti care dadeau din mani si scoteau niste sunete de lupta, pana la roboti complicati, care executa miscari complexe si carora le poti insera programele luate dupa calculator. Ei bine, de aici incolo, va spun sincer ca suntem depasiti de situatie.

Bine, dar nu trebuie sa exageram. Nu-i asa, dragi parinti? Asa e! Cumparam ce ne permitem in limitele posibilitatilor si al acceptabilitatii familiale.

Roboti de jucarie veti gasi in multe magazine online ori stradale, insa, inainte de a va arunca sa cumparati, mai bine stati de vorba cu cei mici pentru ca, de multe ori, asteptarile pot fi cu totul altele.

Printre cele mai indragite jucarii ce au aparut la noi in casa s-a numar celebrul Buzz din nu mai putin celebrul film pentru copii Povestea jucariilor. A venit impreuna cu Woody, dar acesta nu a fost atat de bine primit pe cum a fost celebrul robotel.

noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies