Jucarii ieftine pentru copii cuminti

Chiar daca nu aveti prea multi bani, dragi parinti, gasiti in piata online si jucarii ieftine pentru copii vostri

Nu trebuie sa cheltui milioane pe jucarii pentru a-ti multumii copilul. O jucarie, indiferent de costul ei, nu are valoare in ochii copiilor. Copiilor le plac jucariile pentru ceea ce sunt nu pentru cat costa sau cel putin aceasta este parerea mea.

Din experienta va pot spune ca, o jucarie poate sa placa sau nu, indiferent de costul ei, indiferent de felul in care arata ori zdrangane. Cand sunt mici, copiilor le plac mai mult ambalajele decat jucariile, asa ca nu disperati prea tare daca nu ati cumparat jucaria care sa-i fie pe plac copilului vostru.

O jucarie ieftina gasita intr-o punga de pufuleti ca supriza, poate sa incante mai tare pe un copil decat cine stie ce lego sofisticat cu care se poate juca abia peste cativa ani. Uneori jucariile ieftine sunt mai placute de copii, in special pentru astfel de jucarii sunt foarte colorate, foarte muzicale si sunt facute parca sa atraga atentia cu orice pret.

Asa-numitele chinezarii ieftine, care sunt de fapt jucarii chinezesti de joasa speta, pentru ca, pana la urma, majoritatea jucariilor, inclusiv cele de calitate, sunt fabricate tot in China, plac mai mult copiilor decat cine stie ce scumpete din supermarketurile de pe la noi.

Exista jucarii ieftine?

Pana la urma, eu am ajuns la concluzia ca merita sa cumperi sia stfel de jucarii ieftine, pentru ca, daca tot le strica, macar sa nu stau cu inima la gura ca s-au dus pe apa sambetei milioanele de lei dati pe o jucarie.

Deci, dragi parinti, nu costul unei jucarii conteaza, ci felul in care aceasta reuseste sa-l stimuleze pe micut, intr-un fel sau altul.

La noi in site, puteti sa folositi sortarea in functie de pret, pentru a descoperi cele mai ieftine jucarii, selectate de noi de la partenerii online – cele mai cunoscute magazine de jucarii din piata.

noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies