Jucarii de constructie educative

Pentru toate varstele de copii exista jucarii de contructie, educative

Jucarii de constructie educative pentru copii de toate varstele pot fi alegerea perfecta de cadou

Lego, cuburi mici si mari, diverse piese ce se imbina armonios, flori, forme gemetrice, etc. Astfel de jucarii pot fi alegerea perfecta de cadou pentru sarbatorile de Craciun, ori sarbatori onomastice, zile de nastere, etc.

In toate magazinele online gasiti jucarii de constructie variate.

De la Lego-uri sofisticate cu mii de piese, cu preturi pe masura care depasesc uneori pretul unei biciclete performante, pana la cuburi simple din spuma pentru cei mai mici prichindei.

Lumea leg-urilor pentru copii a evoluat atat de mult, incat unele astfel de constructii par extraordinar de reale. Pe langa asta, exista o atentie la detalii care le face foarte atragatoare pentru copii.

Insa, nu doar realitatea figurilor obtinute ii incanta pe copii, ci si personajele preferate ori scenele din filmele ori desenele animate preferate. Astfel, sunt reproduse diverse actiuni menita sa-i determine pe copii sa porneasca la joaca, sa intretina aprins fitilul jocului.

Printre cele mai cunoscute jocuri lego amintim aici:

  • pentru copii mai mititei, avem lego DUPLO, ori lego Classic
  • pentru copiii mai mari avem mult mai multe optiuni: lego City, lego Ninjago, Classic, Friends, Star Wars, Creator, Disney Princess, Elves, Junior, Jurassic World, Minecraft, Nexo Knights, etc.

Oferte Lego Duplo
Oferte Lego Classic
Oferte Lego City
Oferte Lego Ninjago
Oferte Lego Friends

lego Noriel
noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies