Iti place Toy Story?

Daca iti place Toy Story, cu siguranta ca esti si fanul celebrelor personale Buzz Lightyear si Woody

Astazi la Noriel este regal Toy Story, cu o oferta de senzatie la cele doua figurine Buz Lightyear si Woody.

Cele doua personale celebre din nu mai putin celebrul Toys Story (ajuns deja la episodul IV – de curant in cinematografe) se gasesc in oferta Noriel la un pret foarte bun.

Cu cativa ani in urma, i le-am cumparat baiatului meu (dintr-un alt magazin online – atunci nu existau la Noriel), la un pret dublu. Iata de ce mi-a atras azi atentia aceasta oferta de la Noriel care merita.

Daca aveti acasa un pasionat al filmului Toy story, va garantez ca va fi super intantat sa primeasca in dar (puteti sa le cumparati si in avans pentru Craciun, merita la pretul acesta) o asemenea jucarie.

Figurina vorbitoare Toy story 4 Buzz Lightyear este super distractiva. Poti apasa butonul de pe piept pentru a-i activa vocea, iar Buzz iti va spune peste 20 de fraza in engleza. Buzz Lightyear te poate ajuta sa pleci intr-o avantura extraordinara, imitand scene din Toy Story 4. Buzz are dimensiule 27,9 x 18,2 x 8,6 cm. Recomandata pentru copiii de peste 3 ani. Functioneaza cu 3 baterii AAA.

Woody din Toy Story 4 este un personal plin de imaginatie care starneste pasiuni printre baietii de toate varstele. Woody scoate sune si fraze daca il tragi de firul din spate pentru a-i activa vocea. El spune frazele celebre din film. Woody are o dimensiune de 44,9 x 19,3 x 4,3 cm. Este recomandata copiilor peste 3 ani. Functioneaza cu 3 baterii AG13.

noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies