Interesante jucarii din Reclame de la TV

Stiti cu totii cat de mult le plac reclamele copiilor, de aceea si jucariile din reclamele de la TV sunt preferatele prichindeilor

Doar cine nu are copii nu stie cat de tare iubesc copiii reclamele de la TV. Cum sa nu iubeasca jucariile din reclamele de la TV?!

Evident, nu toate jucariile din reclamele de la TV sunt interesante, as zice chiar ca majoritatea nu sunt. Dar, stiti cum e, cand apare ceva nou, copilul este dornic sa aiba. Nu mai vorbim despre faptul ca, vorbind intre ei, copiii se lauda cu ultimele achizitii de jucarii, si atunci, se transmite de la unul la altul dorinta. Daca unul a vazut cine stie ce jucarie in reclama de la TV, o sa povesteasca maine la gradinita si cu siguranta poimaine jumatate din grupa isi va dori respectiva jucarie.

In fine, cum ziceam, multe dintre aceste jucarii din reclame nu sunt interesante. Cel putin noua ca parinti nu ni se par interesante. Dar, sa stiti ca si aici parintii sunt subiectivi. In mare parte, reactiile parintilor sunt reactii de copii care au crescut cu foarte putine jucarii, in conditiile de acum 20-30-40 de ani cand cuvantul de ordine era LIPSA. In fine, frustrarire noastre de copii revin in forta in cand avem la randul nostru copii, si se transmit la cei mici intr-o forma sau alta.

Sa nu ne aruncam asadar direct cu parerile despre jucariile din reclame, si poate sa stam de vorba cu copii nostri sa vedem care este parerea lor.

Pana atunci, sa aruncam un ochi pe jucarii din reclamele TV de la BestKids.

VEZI JUCARIILE DIN RECLAME TV

Cei de la BestKids sunt un magazin online de jucarii, cu o bogata gama care poate sa satisfata si cele mai pretentioase gusturi.

Am cumparat de multe ori de la BestKids, ajutandu-i si pe Mos si pe Iepuras, cand a fost cazul. Ba chiar si o bicicleta am luat de la BestKids. Va invit sa urmariti magazinul online si eventual sa va inscrieti la newsletter, sa primiti periodic informatii despre campaniile promotionale.

Deocamdata, iata cateva dintre jucariile aflate in categoria Produselor din Reclamele de la TV aflate in portofoliul celor de la BestKids:

Jucarie Stretch Armstrong, Stretch Armstrong

Betisoare colorate Cutie Stix – Aparat de Creatie si Design pentru Bijuterii, Unghii, Figurine etc, Maya Toys

Studio de Design Tip Do It Yourself pentru Colorarea Tricourilor, Tybo

Joc Interactiv Dinti de Lup, Splash Toys

Set Creatie Slime Cra-Z-Slimy Fun, Cra-Z-Art

Spa pentru Unghii Easy Nails, Easy Nails

Lup cel Mic – Catelus cu Os si Lesa, Pic

Betisoare colorate Cutie Stix – Set Decorat Sireturi, Maya Toys

Micul Romanas, Pic

Papusa Interactiva Baby Wow Emma, IMC

VEZI AICI TOATA COLECTIA DE JUCARII DIN RECLAMEL TV DE LA BESTKIDS

Daca vrei sa-i faci cadou special copilului tau, si vrei sa alegi dintre jucariile prezente in reclamele TV, ne-am gandit sa-ti dam o mana de ajutor.

Marele magazin de jucarii Noriel, ofera jucarii din reclamele TV intr-o promotie foarte tentanta. Este bine sa profitati de preturile din aceasta perioada si sa faceti o bucurie celor mici.

Cu siguranta privitul televizorului inseamna pentru copii si imaginile intiparite ale reclamelor dintre filmele de desene animate. Unii copii isi doresc foarte mult sa aiba acele jucarii, mai ales ca le vad si foarte des. Evident mai este si avantajul ca aud diverse descrieri despre acele jucarii, pe unele le vad chiar in actiune – la joaca impreuna cu alti copii.

Daca vreti sa alegeti jucarii din reclamele TV de la Noriel, noi va ajutam sa gasiti ceea ce va doriti.

noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies