Ghiozdane ieftine de la Cartuseria

Pentru un an scolar relaxat alegeti ghiozdanele ieftine de la Cartuseria.

Design-ul acestor ghiozdane de la Cartuseria sunt pe placul multor copii.

Ce sa mai vorbim de parinti! La 60 de lei un ghiozdan parintii cu siguranta se vor indragosti pe loc de aceste ghiozdane super ieftine!

In primul rand va anunt ca de la Cartuseria puteti achiztiona o gama larga de rechizite scolare, nu doar ghiozdane.

Daca aveti lista de rechizite pregatita, cu siguranta aveti de unde alege pentru ca am remarcat o gama larga de prduse aflate in stocul celor de la Cartuseria in aceasta categorie.

Platforma online Cartuseria este una prin care se navigheaza usor cautarile sunt simple, plus ca aveti o impartire foarte utila pe categorii si pe categorii de varsta si cicluri scolare: prescolari, primare 1-4, gimnaziu 5-8 si liceu 9-12.

ghiozdane ieftine cartuseria

Ghiozdane de calitate fete si baieti pentru scoala si gradinita ne ofera cei de la Cartuseria intr-o gama larga de modele si culori.

Dupa compartimentare, de exemplu, veti gasi ghiozdane cu doua compartimente – peste 150 de modele, cu trei compartimente – peste 100 de modele, iar cu un compartiment – peste 300 de modele.

Colectiile de ghiozdane sunt deosebite, fiind din acest punct de vedere pe placul multora dintre copii: Animal Planet, Avengers, Barbie, Batman, BigFoot, Cars, Chic Girls. FlyButterfly, Football, Frozen, Hello Kitty, Jurassic World, Little Pet Shop, London, Mickey Mouse, Minions, Minnie Mouse, My Little Pony, Ninja Turtles, Paw patrol, Princess Sofia, Rock, Scooby Doo, Snoopy, Spiderman, Sponge Bob, Sport, Star Wars, Superman, Transformers, Troli.

Ei, ce v-am spus? Multe personaje indragite pe care copiii cu siguranta si le doresc pe ale lor ghiozdane pentru scoala.

In fine, sa ajungem si la pret. Si ca sa nu trecem fara o alta veste pbuna peste aceasta informatie, iara mai jos si o surpriza, speram noi placuta:

GHIOZDANE LA REDUCERE

V-am spus ca mai avem si alte informatii placute pentru voi.

Revenind la pretul ghiozdanelor de la Cartuseria, sa stitii ca ele si fara reducere nu sunt deloc scumpe. Preturile variaza in mare intre 25 de lei si 166 lei. Asadar, discutam de ghiozdane ieftine la propriu.

Sa va facem cunostinta si cu categoriile de ghiozdane in functie de ciclurile scolare:

ghiozdane pentru gradinita
ghiozdane pentru ciclul primar
ghiozdane pentru gimnaziu
ghiozdane rucsaci pentru liceu

cartuseria.ro cartuseria.ro
noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies