Ghiozdane ergonomice Herlitz usor de dus

Ghiozdanele Herlitz sunt produse prietenoase cu copiii, sunt de calitate, rezistente, confortabile si protectoare cu rechizitele.

Herlitz este o firma deja cu renume in domeniul ghiozdanelor ergonomice; aceasta este parerea majoritara a parintilor de pretutindeni.

Despre calitatea ghiozdanelor Herlitz nu se mai poate discuta, aceasta fiind de acum incontestabila. Plecand de la tesatura din poliester de inalta calitate, cu o rezistenta deosebita la rupere si frecare, trecand printr-o stabilitate foarte bune, o impregnare hidrofuga (adica nu lasa sa patrunda apa printre rechizitele scolarului), si ajungand la calitati mai putin caracterisitice ghiozdanelor ieftine, de proasta calitate, cum ar fi: lipsa colorantilor azoici, lipsa aditivilor de inmuiere si a altor coloranti ce pot provoca alergii.

horus-center.ro

Pe aceste ghiozdane ergonomice de calitate marca Herlitz s-au realizat o serie de teste de solicitare, dupa normativele germane, astfel incat ele sa corespunda celor mai inalte standarde de calitate, atat in privinta materialelor folosite cat si a prelucrarii acestora si a dinamicii superioare intalnite la aceste ghiozdane.

Cu ghiozdanele Herlitz, scolarul va avea parte de siguranta, atat in privinta aspectelor fizice, adica, tot ceea ce inseamna rezistenta materialelor, pozitia corecta in spate, etc, cat si in privinta sigurantei externe, pntru ca discutam de materiale refrectorizante de calitate, materiale ce asigura o vizibilitate optima in traficul rutier.

Ghiozdanele Herlitz reflecta lumina de la o distanta foarte mare, asigurand siguranta maxima. Benzile reflectorizante se gasesc atat pe spatele ghiozdanului, cat si pe partile laterale ale acestuia.

De ce aleg parintii ghiozdane ergonomice Herlitz?

Faptul ca discutam de niste ghiozdane ergonomice de calitate in privinta celor de la Herlitz, putem sa spunem ca parintii vor fi linistiti vis-a-vis de pozitionarea corecta a ghiozdanului in spate, la comoditate si confort. Ei trebuie sa se asigure doar ca potrivesc bretelele ghiozdanului pe masura scolarului.

Modele de ghiozdane Herlitz sunt multe, iar in fiecare an apar altele noi, imbunatatite calitativ si intr-o gama foarte larga de modele si culori. Creatorii acestor ghiozdane ergonomice isi axeaza cercetarile in special in directia sigurantei oferite scolarilor, in privinta reglarii usoare pe umar, in privinta materialelor din ce in ce mai rezistente, etc.

Pentru a achizitiona ghiozdane Herlitz ergonomice, de calitate, va invitam sa vizitati cateva site-uri:
clickbirotica si depozitul de papetarie.

De asemenea, pentru mai multe informatii legate de calitatea ghiozdanelor pentru scolari, pozitia corecta a acestora, aflati mai multe dintr-un alt articol de-al nostru despre Ghiozdane scolare de calitate.

ghiozdane ergnomice herlitz
noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies