Ghiozdane ErichKrause, ergonomice si functionale

Un ghiozdan ErichKrause poate fi al tau chiar azi! Oferte disponibile pentru varsta intre 3 si 12 ani. Ghiozdan rezistent, la pret bun.

Ghiozdanele ergonomice ErichKrause sunt compartimentate inteligent, au buzunare laterale accesibile, sunt extrem de usoare si realizate din materiale rezistente, impermeabile.

Noi am vazut oferta celor de la Click Birotica si ne-a suprins placut, tinand cont ca in aceasta perioada, magazinul online deruleaza si o campanie de reduceri substantiale la aceste ghiozdane ergonomice.

Este important pentru un copil, mai ales pentru un copil din clasele primare sa aiba la dispozitie un ghiozdan ergonomic.

De asemenea, este important, la varste fragede ca un ghjiozdan sa fie intarit, astfel incat copilul sa nu duca grija caietelor care se pot strica (indoi, chiar rupe) foarte usor. Intr-un ghiozdan flexibil, caietele si cartile nu sunt atat de bine protejate, mai ales cand copilul este mic si nu se abtina sa nu alerge ori sa joace leapsa cu ghiozdanul in spate.

cartuseria.ro

Cei de la Click Birotica ne ofera astfel de ghiozdane ergononimice ErichKrause pentru 3-5 ani (adica pentru anii de gradinita), pentru clasele 0 – II, clasele I-III si clasele II-IV. Au in oferta modele pentru fete, pentru baieti dar si unisex.

Prin ce se caracterizeaza aceste ghiozdane ErichKrause?

In primul; rand prin egonomice, apoi prin designul atragator si nu in ultimul rand prin fiabilitate.

Daca vrei sa alegi un ghiozdan rezistent, util si mai ales usor, aceasta poate fi alegerea ideala. Ghiozdanele ErichKrause sunt facute la standarde inalte de calitate, sunt compartimentate inteligent, au un design frumos care-i atrage pe copii.

ghiozdan erichkrause

Avantajul major al acestor ghiozdane ErichKrause este acela ca sunt compacte, chiar daca ofera suficient spatiu pentru necesarul unui scolar din clasele primare.

Poti comanda chiar azi ghiozdanul ErichKrause de la Click Birotica.

Copiii mei au fost incantati de ele, atat din pricina design-ului atractiv, dar si pentru nu erau grele.

In afara de asta, spatiul din interior este foarte bine structurat, incadrandu-se perfect pentru nevoile scolarilor.

Aceste rechizite fac parte din ghiozdanele ergonomice usor de dus de catre solarii mici si mari.

rik.ro

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies