Ghiozdan cu fluture – Herlitz Butterfly

Ghiozdanele ergonomice Herlitz Butterfly sunt preferate de multe scolarite. Ce fetita nu si-ar dori un ghiozdan cu fluturi?!

Pentru noul an scolar ce bate la usa, va propunem astazi o incursiune in lumea ghiozdanelor cu fluturasi.

Fetite in general cauta rechizite cu o anumita tematica, de regula fluturasi, zane, personaje indragite din desene animate. Se pare ca in acest an sunt la moda ghiozdanele cu fluturi – celebrele de acum ghiozdane Herlitz butterfly.

Exista o sumedenie de modele de ghiozdane cu fluturi in magazinele online din Romania, unele sunt ergonomice, altele anatomice, altele simple – fara pretentii. Evident si pretul este pe masura.

Un ghiozdan cu fluture este placut ochiului, trebuie sa recunoastem. El poate fi gasit atat pentru gradinita, chat si pentru clasa 0 ori clasele I – IV. pentru gimnaziu exista ghiozdane frumoase cu fluturasi, care mai de care mai chic.

cartuseria.ro

Ghiozdane Herlitz butterfly

Ghiozdanele ergonomice, Herlitz butterfly sunt printre cele mai cautate de parinti, pentru ca ofera confort si comoditate micilor scolari. Ghiozdanele ergonomice Herlitz sunt de mai multe categorii: mini, midi, gimnaziu si plus. Ele sunt fie echipate, fie neechipate. Cele echipate au pe langa ghiozdanul propriu zis, si o geanta sport, un penar etui si un penar echipat, insa modelele variaza, mai ales de la categorie la categorie. Adica cele midi vin echipate, spre exemplu cu ghiozdan, sac sport, penar etui si un penar dublu echipat complet. Dar, evident, trebuie sa fiti atenti la model.

Un aspect foarte important pe pe care trebuie sa-l urmariti atunci cand achizitionati un ghiozdan este sa potriviti dimensiunile in functie de copil. Este foarte importanta distanta dintre umeri si lungimea spatelui. Aceste doua marimi trebuiesc corelate cu cele ale ghiozdanului. O sa gasiti in toate paginile de produs ale celor de la Herlitz o desciere detaliata a felului in care este indicat sa potriviti dimensiunile.

Dupa parerea mea, ghiozdanele ergnomice Herlitz chiar sunt de calitate, faptul ca sunt ergonomice ca au spatele buretat si ofera confort spatelui copilului, reprezinta niste aspecte pe care parintii trebuie sa le ia in consideratie.

ghiozdan herlitz fluture
rik.ro

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies