Ghiozdan bubble – Noutatile anului scolar

Unele dintre cele mai cool ghiozdane din piata sunt ghiozdanele bubble. Ele sunt preferate de elevii din gimnaziu. Vezi selectia noastra.

Daca vrei sa fii in trend cu ultimele noutati in materie de rechizite scolare, daca vrei sa fii cool printre colegii de la scoala, atunci cu siguranta un rucsac ori un ghiozdan bubble te va ajuta.

Ce este acela un ghiozdan bubble? Este o noua inventie in materie de rechizite, marca Madpax, bazat pe o tehnologie de ‘real photo’, ce combina culoarea cu reliefarea iaginilor in 3D. Printuri desebite, fluturi, flori si POW ce uimesc deja o lume intreaga.

De la ruscacul Madpax cu tepi multicolori, la bubble full lopipop, de la rucsacul de camuflaj la rucsacul ratusca.

Ghiozdane si genti MadPax

Ca mai toate lucrurile noi aparute, aceste ghiozdane si rucsaci bubble provin din SUA. Ele sunt ultimele noutati in materie de ghiozdane pentru scoala si gradinita.

Pe langa faptul ca sunt foarte haioase, aceste ghiozdane sunt si usor de curatat. Materialul din care sunt confectionate sunt solide, bine finisate si usor de sters cu o carpa umezita in apa cu detergent.

Ruscacul Madpax Bubble este practic si ametitor de cool. Este incapator, usor si confortabil.

Putem spune ca cei de la Madpax au spart tiparele cu acest gen de rucsac bubble.

Spatele ghiozdanelor si rucsacilor este anatomic, sunt foarte usoare, au un sistem foarte bune de circulatie a aerului si cu siguranta va veti indragosti de aceasta noua inventie in materie de rechizite scolare.

Vezi si ofertele de Ghiozdane Madpax Dacris

Ghiozdanele Bubble se regasesc printre preferintele elevilor din scolile mai mari, gimnaziu si liceu.

Ele sunt perfecte pentru o anumita tinuta. Sunt rechizite cool pe care nu oricine indrazneste sa le ia la scoala.

prichindel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies