De-a doctorul!

Si tie iti place sa te joci de-a doctorul? Iata multe truse medicale importante pentru aceasta joaca.

Joaca de-a doctorul este una care prinde la copii si adulti de toate varstele.

Cei ce sunt parinti de curand, daca nu au aflat cu siguranta vor afla destul de repede ca este deosebit de placut sa te joci impreuna cu copii tai de-a doctorul.

Joaca de-a docotrul este o buna modalitate de a-i imprieteni pe cei mici cu doctorul.

Pentru ca in primii anisori copiii sunt predispusi la diverse imbolnaviri este important sa nu-i speriem pe copii cu doctorii, sa nu-i amenintam cu mersul la doctor si mai ales sa le oferim posibilitatea sa se joace cu instrumente pe care le vede ori le vor vedea in cabinetul unui medic.

cartuseria.ro

Va invitam asadar intr-o incursiune printre truse mari si mici de doctori, printre truse medicale de jucarii care va vor incanta atat e voi cat si pe copiii vostri.

Astazi ne vom opri intr-un magazin online care are o oferta foarte bogata de truse medicale pentru cei mici, este vorba de Ookee.

La Ooke gasim truse medicale de diverse forme si in diverse combinatii si dotari, pentru orice gust si buzunar.

Vezi vedea la Ookee truse complexe, cu multiple dotari, cum este de exemplu set de joaca mobil doctor, ori set portabil micul doctor (atat pentru fetita cat si pentru baietel).

Dar sunt multe alte truse, mai mari si mai mici numai bune de jocuri de rol care mai de care mai fascinante.

Trusa micului medic – joc de rol contine peste 19 piese, printre care stetoscop, pager cu sunete realiste, telefon mobil, forceps, bandaje, termometru, etc.

Cei mici cu siguranta vor adora sa se joace de-a doctorul, de aceea va recomandam aceste truse perfecte pentru imprietenierea cu doctorul si de ce nu si ca o sugestie pentru o meserie de viitor.

Aceste jocuri sunt perfecte pentru copiii care vor sa scape de anxietatile mersului la medic.

ookee.ro
rik.ro

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies