Cum faci scoala mai placuta? Cu Strigo, fireste!

Pentru copii increzatori, siguri pe ei, privind spre viitor, recomandam produsele Strigo: ghiozdane, penare si alte rechizite

Cand spui Strigo, spui culoare, desene minunate, buna dispozitie si distractie cat cuprinde.

Acesta este un brand jucaus, care ne ofera produse de calitate la preturi deosebit de bune.

Colectiile pe care le gasim sub brandul Cube o sa-i atraga pe cei mici.

Design-ul este unul atractiv, vesel, numai bun pentru a-l tine pe cel mic in priza si a-i pune alturi un prieten care sa-l ajute la nevoie.

cartuseria.ro

Produse pentru scoala Strigo

Orice parinte stie ca cei mici vor culoare, desene preferate, actiune, personaje fel de fel.

Strigo ne ofera din plin, acoperind toate aceste dorinte ale celor mici si ceva in plus.

Colectiile lor sunt vesele, pline de farmec, iar produsele sunt de calitate, rezistente in timp si la un pret avantajos.

Ghiozdane Strigo de calitate

Ghiozdanele Strigo se gasesc intr-un design foarte util, cu o compartimentare buna, punand in valoare spatiul in totalitatea lui.

Ghiozdanele sunt fie echipate, fie neechipate, acoperind in mare toti anii de scoala, de la gradinita, trecand prin scoala primara si cea gimnaziala si ajungand chiar la liceu.

Ce tipuri de ghiozdane Strigo gasim in piata romaneasca? Pai, avem o serie de colectii fascinante la care veti gasi de exemplu si penare similare ca design.

ghiozdane strigo

Iata cateva dintre colectiile de ghiozdane Strigo: Strigo cube, Strigo Ad9 Abstract Daily ergonomic, Strigo Sm7 Mistuy Comic 23 litri, Strigo star geometric, albastru, Strigo As1 Abastract ergonomic, Strigo urban albatru 24 litri, Strigo Cs4 Comis Sport Ergonomic, Strigo Ns5 Nature Sport ergonomic, Strigo Cs1 Comic Sport ergonomic, Strigo Schoolbag misty multicolor, Strigo joyful 23 litri, Strigo nature N21, Strigo Rucsac 3 compartimente Mistu, Ghiozdan Strigo FM3A Misty Fruits, Abastract Misty, strigo BM6 Basic Misty etc.

Vezi colectia de ghiozdane Strigo

Penare Strigo echipate sau neechipate

Si pe partea de penare veti gasi o multime de produse asortate multora dintre ghiozdanele amintite anterior, dar nu numai.

Penarele Strigo chiar sunt de calitate, rezistente, simatice, cu un design vesel imbietor.

penare Strigo

Ca forma veti gasi de la penarele clasice echipate sau neechipate, pana la penare Strigo silicon, penar rectangular, cilindric, Strigo cu un singur compartiment ori cu mai multe,

Colectia de penare Strigo

Creioane colorate si carioci

Va mai recomandam si creioanele colorate si cariocile Strigo pentru calitatea lor deosebita.

Am vazut ca majoritatea celor care achizitioneaza produsele Strigo sunt incantati de ele.

Parerile de pe platformele retailerilor stau marturie acestor cuvinte.

Vezi gasi, daca veti avea curiozitatea multe revieuri pozitive exprimate atat in privinta ghiozdanele si penarelor, dar si in privinta creioanelor colorate si a cariocilor Strigo.

Creioane colorate si carioci Strigo

Insa, brandul Strigo contine mult mai multe produse destinate scolii.

Iata ce mai puteti gasi: acuarele, pensule si blocuri de desen, cuburi de hartie si note adezive, accesorii scolare, corectoare si radiere, mape, serviete si clipborduri, seturi pentru birou, creioane si ascutitori, adezivi benzi adezive, foarfece, plastilina, creta tabla, instrumente geometrie etc.

Vezi si alte ghiozdane ieftine pe care vi le-am recomandat de-a lungul timpului.

rik.ro

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies