Cele mai cool rechizite scolare

La noi gasiti cele mai tari rechizite scolare, cele mai bune caiete, ghiozdane, pixuri, culori

Vrei sa fii cool? Alege cele mai tari rechizite scolare! Noi iti punem la dispozitie o gama foarte larga de rechizitie scolare, ce pot fi achizitionate online, in mod simplu. Cu noi caietele tale prind viata, iar scoala mare o joaca de copil!

Ti-ar placea sa ai cele mai tari rechizite scolare pentru noul an?

Vrei sa ai cele mai tari caiete din calsa si sa-ti uimesti colegii cu cea mai noua tehnologie in materie de stick-uri? Vrei sa detii cele mai tari pixuri, creioane colorate, ascutitori ori radiere? Te invitam la o incrsuiune printre rechizitle noastre!

Ce-ai zice daca imaginile de pe coperta caietului tau ar prinde viata? Daca pasarelele care par doar o imagine, ar incepe sa ciripeasca si sa zboare? Dar daca elefantul se va trezi si va incepe sa plimbe linistit pe caietul tau? Suna foarte tare, dar imposibil! Ei bine datorita tehnologiei realitatii augmentate nu mai este imposibil.

Acum urmatoarea intrebare suna in felul urmator: Dar ce este realitatea augmentata? Pe scurt, realitatea augmentata este un sistem care introduce elemente 3D in timp real, suprapuse peste imagini din mediul inconjurator. Foarte simplu, descarci aplicatia SKAG AR gratuit pe smartphone-ul tau, scanezi codul de pe caiet si totul prinde viata!

Acesta ar fi doar un exemplu de caiete cool ce le gasiti printre rechizitele noastre scolare. De asemenea, mai gasiti

rechizite tari bestkids
noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies