Ce jucarie i-ar placea copilului meu?

Gusturile copiilor se schimba si variaza de la zi la zi in materie de jucarii

Cat de repede trec copiii de la o jucarie la alta, numai parintii stiu. Si stiu pentru ca, unora le este tot mai greu sa accepte ca dupa doua zile, cel mult, de joaca cu o anumita jucarie, devine bibelou prin cine stie ce colt al camerei si nu-l mai intereseaza decat daca, doamne fereste se gandeste vreun vizitator incomod s-o ia la joaca.

Asadar, ce jucarie sa-i iei ca sa-i placa? Greu de spus! Depinde in ce stadiu se gasesc gusturile juniorului ori junioarei. De la zi la zi afla noutati si isi modifica preferintele, asa ca, daca azi ai crede ca-i mai place sa se joace cu un ursulet de plus, maine isi doreste neaparat sa se catare ca Spiderman pe pereti.

Tu stii ce-i place copilului tau?

Afla-i gusturile, intreaba-l pe departe, afla ce desene prefera, de-a ce se joaca cu prietenii, stai aproape si observa-l, etc. Nu este greu sa-ti dai seama, plus ca, vei afla de la el/ea cu siguranta ce-si doreste, fara sa trebuiasca sa gasesti singur raspunsul, pentru ca, in ciuda aparentelor, copiii chiar stiu ce jucarii isi doresc.

in materie de jucarii nu suntem experti, dar avem o experienta destul de bogata.

Chiar daca au 4-5 ani si parintii le spun despre Iepuras si despre Mos Craciun, va spun sigur ca, in jurul lor sunt zvonuri multe, si mai devreme ori mai tarziu o sa-si dea seama ca magia este alta decat cea tesuta de parinti cu atata zel.

In fine, baiatul meu de 5 ani m-a intrebat deja daca am ascuns cadourile secrete pentru Iepuras. Acestea sunt printre minciunele nevinovate pe care doresc sa le mentin inca. Copilaria este si asa scurta, de ce s-o scurtam noi si mai tare?

Asadar, da, a ascuns iepurasul pentru el niste cadouri, insa, pentru ca am ales din mai multe optiuni, va lasi si pe voi sa alegeti jucaria potrivita gustului copilului vostru:

ookee.ro ookee.ro
noriel.ro%20

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies