Cat costa un ghiozdan echipat cu rechizite scolare?

Multi parinti prefera ghiozdanele echipate in detrimentul celor enechipate, pentru ca astfel scapa de listele interminabile de rechizite.

Chiar daca pretul unui ghiozdan echipat nu este tocmai mic, daca punem la socoteala toate rechizitele din el, dupa parerea mea merita sa optezi pentru o asemenea varianta.

In primul rand, un ghiozdan echipat contine rechizitele cerute de regula la scoala, cerinte nescunoscute de parinti de multe ori.

Fireste ca tot lista de la doamna este sfanta cand vine vorba de lista de rechizite, insa, un ghiozdan echipat chiar contine strictul necesar solicitat in toate clasele primare si gimnaziale:

ghiozdan
penar
creioane cu guma
creioane colorate
carioci
guma
ascutitoare
stilou (nu intotdeauna este prezent, dar si sunt oferte de acest gen)
pix
sac de sport (uneori)

cartuseria.ro
horus-center.ro

Cand vine toamna, ne pregatim de scoala impresuna cu copiii nostri. Septembrie este o luna frumoasa pentru cei carora le place toamna. Pentru unii copii este o luna frumoasa, pentru altii mai ptin frumoasa. Depinde de cat de atrasi sunt de scoala.

cartuseria.ro

An de an parintii cumpara rechizite scolare, manuale, imbracaminte, incaltaminte. Cei mici sunt rasfatati si se mandresc cu ce primesc, multi fiind dornici sa inceapa scoala.

Daca va intrebati cat costa un ghiozdan echipat cu rechizite scolare va raspundem noi: preturile pot varia intre 200 si 500 lei.

Puteti sa va faceti calculele si sa vedeti daca merita sa achizitionati un ghiozdan echipat, ori unul neechipat. Rechizitele costa si ele si deloc putin de cele mai multe ori. Uneori e o afacere sa cumperi un ghiozdan cu tot necesarul de rechizite.

Cand alegem ghiozdanul potrivit trebuie sa fim atenti la copilul nostru si la sanatatea lui. Alegeti un ghiozdan pe potriva celui mic, nu-i cumparati unul prea mare, pentru ca e mai greu si ii va fi greu sa-l care. Plus de asta, un ghiozdan prea mare nu i se aseaza bine pe spate si o sa-l deranjeze la mers.

Incercati sa va protejati copilul si sa nu-i ingreunati ghiozdanul mai mult decat este necesar.

In zilele noastre ghiozdanele au inceput sa fie din ce in ce mai usoare. Este un lucru bun. Cu cat e mai usor, cu atat are copilul mai putin de carat.

Nu va jucati cu sanatatea copiilor vostri. Tineti cont ca un ghiozdan greu cu forme improprii poate sa favorizeze aparitia scoliozei, ori afectiuni ale coloane vertebrale. Greutatea sugerata de specialisti pentru a fi carata de un copil trebuie sa nu fie mai mare de 10-15% din greutatea lui proprie.

La ce trebuie sa fii atent atunci cand cumperi un ghiozdan?

  • dimensiune potrivita pentru copil
  • bretele pe masura – dar cu cat mai late cu atat mai bune. Conteaza la bretele si modul de unde pleaca, cum inclinate.
  • materialul trebuie sa fie rezistent, de calitate. Este indicat sa alegi un material impermeabil, mai tare, astfel incat caietele si cartile sa se pastreze intacte, fara indoituri.
  • compartimentarea este si ea importanta pentru un ghiozdan. Trebuie sa aiba un compartiment pentru carti si caiete, unul pentru cutia cu mancare si unul pentru penar. Sunt importante si buzunarele laterale ale ghiozdanului, perfecte pentru sticla de apa si servetele uscate si umede.
  • alegeti ghiozdanul astfel incat sa-i placa si copilului. Astazi sunt atat de personalizate aceste materiale, incat ar fi pacat sa nu se bucure si copilul de ghiozdanul lui. Alegeti-i personalul preferat si va merge cu mai mare drag la scoala.

Cat costa un ghiozdan echipat cu rechizite scolare v-am spus mai sus. Fireste depinde de calitatea ghiozdanului.

Daca vreti un ghiozdan de calitate, alegeti ghiozdanele Herlitz. Sunt ergonomice, functionale, bine compartimentate, stabile, rezistente.

ghiozdan herlitz
rik.ro

Related Posts

Add Comment

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies